Våran uppgift är att hitta den rätta visuella tonen som ert yrke omfattar och ser till att dessa
återspeglas på ett enkelt och överskådligt sätt till just Er målgrupp.

Translate:

Lasergravering

Lasergravering är en av de nyaste graveringsmetoderna som har skapat en stor förändring inom reklam- och tryckområdet genom att använda moderna maskiner. Lasergraverings- och skärmaskiner Möjlighet att trycka och gravera på metall, trä, glas, polymer och. . . Ha.

Lasergravering är en metod för att använda en laserstråle för att ändra nivån på ett föremål, som att minska tjockleken på föremål eller framhäva önskad design på olika ytor, inklusive plaketter, reklampresenter, statyer, repliker, pennor, spioner, pilar, etc. Används med olika material som plexiglas, multi-style, trä, tyg, glas och metall ….

Enligt branschens behov sker skärning, snidning och gravering på olika metallytor med lasermaskiner. Till exempel, inom ditt verksamhetsområde kan du behöva använda lasergraveringstjänster för lasergravering av aluminium, guld, silver, järn, stål, gjutjärn, mässing, koppar och stål. I det här fallet är det bättre att välja alternativ för gravering som har tillräckligt med utrustning och erfarenhet för att skära och gravera på dessa ytor.