Våran uppgift är att hitta den rätta visuella tonen som ert yrke omfattar och ser till att dessa
återspeglas på ett enkelt och överskådligt sätt till just Er målgrupp.

Translate:
Image Alt

Fotografering

Professionell matfotografering kommer hjälpa till både i markadsföringen samt lyfta ditt varumärke samt kan bidra till ökad försäljning och fler kunder.

Bilder på mat vädjar till konsumentens känslor. Genom en matbild ska kunden nästan kunna känna smaken. Den ska locka både ögat och trigga nerven för att vilja smaka. En bra bild är vanligtvis en åtgärd som den mänskliga kroppen inte kan ignorera utan gör att konsumenten vill ha produkten!

En professionell fotograf kan nyanserna i att arbeta med produkter, någonting som de flesta människor varken kan eller tänker på. Dessa små nyanser hjälper dom att skapa aptitretande bilder som förmedlar både skönheten och smaken i maten.

Fotografen tar fram den mest gynsamma vinkeln, rätt belysning samt balanserar fram dom viktiga elementen i bilden. Dom ägnar mycket tid och uppmärksamhet på detaljer. Vart man ska lägga till eller ta bort, vinklar och ljus för att ta fram ögonblicket och locka konsumenten. Dessa små detaljer påverkar avsevärt det estetiska i bilden. Något som de som inte är vana har svårt att få fram. Det gäller att skapa rätt atmosfär samt komponera rätt element både gällande maten och omgivningen för att locka till att konsumenten ska vilja ha det på bilden!