Våran uppgift är att hitta den rätta visuella tonen som ert yrke omfattar och ser till att dessa
återspeglas på ett enkelt och överskådligt sätt till just Er målgrupp.

Translate:

Webdesign

 • Vi hjälper idag våra kunder att utveckla sina befintliga webblösningar, det kan vara webbplatser, hemsidor och webbshoppar. Vi utvecklar även nya webbplatser och utbildar gärna våra kunder, då kan kunden själv hantera sin webbplats.
 • Webbplats, blogg och webbshop
  Vi arbetar ofta i WordPress (webbplats och blogg), Woocommerce (webbshop och e-handel) samt Joomla (webbplats) som är populära WCMS (web content management system). WCMS möjliggör att webbsidorna kan administreras och redigeras via ett webbgränssnitt. Detta gör det enkelt för dig som kund att arbeta med webblösningen vart du än befinner dig om du har en uppkoppling till internet.
 • WEBBPLATS
  Med en webbplats når du ut till din målgrupp. Gör du rätt så söker sig målgruppen till dig.
 • WEBBSHOP
  Med en webbshop kan dina kunder handla dygnet runt, året om. Vi hjälper dig gärna att komma igång eller att komma vidare.
 • SOCIALA MEDIER
  Sociala medier kan hjälpa dig att prata med nya och befintliga kunder. Vi berättar gärna hur du kan gå tillväga. Läs mer

Responsiv webbplats?
Vad är en responsiv webbplats? Med en responsiv webbdesign (mobilanpassad webbplats) har du en webbplats för alla typer av skärmar så som smarta mobiltelefoner (smartphones), datorer och surfplattor. Är din webbplats mobilanpassad? Om inte så hjälper vi er gärna.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med er webblösning? Kontakta oss gärna!

 

Vad är en hemsida?
Webbplats – din plats på Internet, just nu besöker du en webbplats som heter designfromsweden.se
Webbsida – en av de sidor som utgör en webbplats.
Hemsida – den sida du har valt som startsida i din browser/webbläsare (ofta används hemsida som en synonym till webbplats och webbsida).

E-handel
Funderar din verksamhet på att starta e-handel?
Vi hjälper er gärna med att bygga en webbshop där ni kan visa och sälja era produkter. Många frågor kommer att komma upp, men lugn vi hjälper er! Kärt barn har många namn du kanske har hört begreppen e-handel, e-butik, webbshop, online-handel, online-butik mfl. Här följer några frågor kring e-handel som kan vara bra att ha koll på.

Målgrupper
Vilka målgrupper ska ni sälja till? Ska ni sälja till företag (B2B) eller konsumenter/privatpersoner (B2C) eller kanske till båda? Beroende på vilka målgrupper ni ska sälja till så kan det vara bra att fundera på om priserna ska visas inklusive moms eller exklusive moms. I kassan presenteras alltid båda.

Kom igång med sociala medier
Funderar ni på att öppna konton i sociala medier eller har ni redan startat? Då har vi några tips som vi gärna delar med oss av här.

Dela med er av innehåll som besökarna vill ha… vad menar vi med det? Jo, skapa innehåll (bilder, texter, filmer) som inspirerar och tilltalar den som ska se ert budskap.

80/20 principen – ca 80% av det ni lägger ut i sociala medier ska vara inspirerande och tilltalande.

Resterande 20% av innehåll ni lägger ut kan vara kampanjer, tjänster eller produkter. Varför? Idag orkar vi inte ta in alla reklambudskap som skriker “kom å köp” hela tiden. Så skona era följare från detta, annars kanske de avföljer er.

Trafik till Webbplatsen

Driv trafik till er verksamhet

Trafik till webbplats, webbshop eller butik

 1. Använd sociala medier till att “dra in” besökare/kunder till er verksamhet (inte tvärt om). Oavsett om ni har en fysisk butik, säljer produkter i en webbshop eller vill sälja biljetter till ett event så är det viktigt att besökaren eller kunden landar hos er. Länka till er webbplats, webbshop eller biljettförsäljning där ni berättar mer. Läs mer om hur vi bygger webbplatser här.
 2. Hjälp med sociala medier
  Vi erbjuder föreläsningar och utbildningar i sociala medier.
  Ni kanske vill komma igång med sociala medier? Eller så vill ni annonsera eller utveckla er närvaro i sociala medier? Vi lär er grunderna eller så anpassar vi innehållet efter ert behov.
 3. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med er webblösning? Kontakta oss gärna!